fbpx

Auringonsuojakalvo-case: Aspron toimistossa viileni

Aspro on voimakkaasti kasvava kaarinalainen, yli 15 miljoonan liikevaihtoa tekevä rakennusliike. Aspro on erikoistunut yrityspuolen uudis- ja saanerausrakentamiseen, joista valtaosa on saneerausrakentamista.

Toimitusjohtaja ja omistaja Janne Suikkari tilasi Makerspointilta Aspron toimiston ikkunoihin auringonsuojakalvot ja investointiin hän on ollut tyytyväinen. ”Toimistomme sijaitsee juuri sellaisessa ilmansuunnassa, että auringon paiste osuu toimistomme ikkunoihin koko päivän ajan. Tähän, kun lisätään toimistomme useat ikkunat, on aikaisemmin kesäisin sisällä ollut kuuma. Olipa harmi, ettei aikaisemmin oltu ajateltu asiaa, hetkeäkään en ole katunut hankintaa.” Janne toteaa.

Auringonsuojakalvojen vaikutus Aspron toimiston sisätilan viileyteen ja työskentelymukavuuteen ovat Jannen mukaan vaikutukseltaan merkittäviä ja hän suositteleekin kaikkia kuumuudessa tuskailevia hankkimaan kalvot ikkunoihin.

Makerspointin työskentelyyn Janne on ollut tyytyväinen ja kaikki on sujunut hyvin ensikontaktista aina asennukseen asti.

auringonsuojakalvot