fbpx

Käyntikortit

käyntikortit netistäPainamme käyntikortit Turussa ja tarvittaessa suunnittelemme korttisi graafisen ilmeen tai toiveesi mukaan. Teemme myös esimerkiksi nimimuutoksia valmiiseen aineistoon. Tutustu myös Luxus-käyntikorttiimme!

Voit myös suunnitella itse ja tilata käyntikortit verkkokaupastamme! Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös valmista painokelpoista PDF-aineistoa.

Kaikki digipainotuotteemme ovat co2-kompensoituja

Käyntikortin hiilijalanjälkihyvitys

Kaikki digipainotekniikalla toteutetut käyntikortit ovat hiilijalanjälkihyvitettyjä, joten voit huoletta jakaa käyntikortteja ilman huolta luonnon kuormittumisesta.

Halutessasi saat käyntikorttiisi asiasta kertovan tunnuksen.

Lue lisää hiilijalanjälkihyvityksestä

Käyntikortti luo kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi

Kuitenkin se saattaa olla se ainoa asia joka sinusta jää asiakkaan mieleen. Käyntikortti on mainio esine, se jää siihen pöydän kulmaan roikkumaan, eikä häviä sähköpostin syövereihin. Käyntikortti on konkreettinen, tunnusteltava asia. Mitä erikoisempi kortti, sen paremmin jäät mieleen. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran.

Käyntikortin ulkonäköä kannattaa suunnitella ajatuksella, onko viimeistelty kortti kiiltävä vai mattapintainen? Yksi vai kaksipuoleinen vai peräti taitettu nelisivuinen? Kun kortti on suunniteltu, painetaan se asianmukaiselle paperille tai kartongille mahdollisin erikoisefektein.

Meiltä voit tilata haluamasi määrän käyntikortteja tarpeesi mukaan ja jopa tiukallakin aikataululla. Tyypillisesti kortteja tilataan 200 kpl kerralla.

Ensivaikutelma voi olla ratkaiseva, luo siis uusia mahdollisuuksia yrityksesi näköisellä käyntikortilla. Saat meiltä myös henkilökortit.

Kortin suunnittelusta

Käyntikortin ensisijainen tarkoitus on kertoa sen saajalle kuka sinä olet ja miten sinuun saa yhteyttä. Pidä kortti yksinkertaisena ja vältä turhaa informaatiota. Muista, että kuten sinä myös käyntikorttisi antaa ensivaikutelman yrityksestäsi.

 • Yrityksen logo
 • Etunimi, sukunimi
 • Titteli – Kerro saajalle mitä teet
 • Yhteystiedot – Puhelinnumero, sähköpostiosoite
 • Yrityksen yhteystiedot – Osoite, nettisivuosoite ja sosiaalisen median osoitteet

Lisää korttiisi QR-koodi, jonka skannatessaan asiakas saa yhteystietosi kerralla talteen. Tai johdata asiakkaasi koodin avulla vaikkapa internetissä sijaitsevalle kilpailusivulle tai yritysesittelyyn.

Käyntikorttien koko

Perinteinen käyntikorttikoko on Suomessa 90×50 mm. Englannissa on puolestaan 85×55 mm koko yleisempi, joka on myös lähellä luottokortin kokoa. Olisiko käyntikorttisi neliö tai vaikkapa pyöreä? Olipa korttisi koko mikä tahansa, kannattaa pitää mielessä, että kortin on hyvä sopia lompakkoon.

Paperin valinta

Painamme korttisi 280 g käyntikorttikartongille tai haluamallesi erikoisemmalle kartongille. Meiltä saat kortit myös tukevalle muoville. Kysy myyjiltämme lisää paperivalikoimista.

Jälkikäsittely

Viimeistele käyntikorttisi jälkikäsittelyn keinoin. Jälkikäsittely tehdään painatuksen jälkeen.

 • UV-lakkaus (kiiltävä tai matta, yliveto tai kohdelakkaus)
 • Laminointi (kiiltävä, matta, soft touch)
 • Foliointi (metallikalvo, joka kiinnitetään haluttuun osaan painotuotteen pintaa)
 • Stanssaus (muotoonleikkuu)
 • Kulmien pyöristys tai viistotus

Aineistovaatimukset

 • Tiedostomuoto: pdf
 • Leikkuuvarat (bleed): 3 mm
 • Kuvien resoluutio 300 dpi 1:1 koossa

Löydät erilaisia työnäytteitä Instagram-tililtämme.

Pyydä tarjous tai lisätietoja