fbpx

Tarrat

Logotarrat | Merkintätarrat | Webkameran suojatarrat | Magneettitarrat | QR-kooditarrat | Lattiatarrat ja asfalttitarrat | Huomiotarrat | Ajoneuvotarrat | Staattiset tarrat | Linssitarrat | Kirjekuorien suljin- ja osoitetarrat | Etiketit

Painamme kaikenlaiset ja kokoiset tarrat Turussa ja tarvittaessa suunnittelemme tarrat graafisen ilmeesi mukaisesti. Halusitpa merkitä tuotteita tai koristella pakkauksia, löydät meiltä eri kokoiset tarrat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kaikki tarrat voidaan aina leikata haluamaasi muotoon. Meiltä niin suuret kuin pienemmätkin erät. Meiltä myös tarrojen asennus.

Logotarrat

Pysäköintikyltit verkkokaupastaYrityksen logotarroja voit käyttää lähes missä tahansa pinnassa, esimerkiksi kannettavan tietokoneen kannessa muistuttamassa yrityksestäsi tai antaa asiakkaille lahjaksi.

logotarrat verkkokaupasta

Logotarrat saat kätevästi tilattua myös verkkokaupastamme. Alkaen 0,4 € / kappale.

Merkintätarrat

Merkitse omaisuutesi yrityksesi logolla ja yhteystiedoilla. Näin jokainen tietää kenen tuote on kyseessä. Kaikki merkintätarrat toimitetaan laadukkaalla polymeerisella tarramateriaalilla ja laminoituna, jotka takaavat pitkän värinkeston ja kestävyyden kovassakin käytössä.

Merkintätarrat, ajoneuvotarrat, etiketit, lattiatarrat, tarrat

Merkintätarrat voit tilata myös suoraan verkkokaupastamme alkaen 0,95 € / kappale.

Webkameran suojatarrat

Pysäköintikyltit verkkokaupastaWebkameran peittävä suojatarra esimerkiksi yrityksesi logolla. Tarra tehdään 100 Dot -materiaalista, joka on uudelleen liimattava eikä jätä jälkiä tietokoneeseen.

webkameran suojatarra

Tilaa webkameran suojatarra hinta 0,28 € / kpl verkkokaupastamme

Magneettitarrat

MagneettitarratMagneettitarrat ovat erinomainen valinta esimerkiksi kampanjalle tai tilanteessa, jossa tarran paikkaa pitää siirtää usein. Tilaa verkkokaupastamme haluamassasi koossa tai muodossa. Alkaen 12 € / kpl.

Magneettitarra

QR-kooditarrat

QR-kooditarraQR-kooditarralla ohjaat käyttäjän esimerkiksi haluamallesi verkkosivulle tai voit käyttää sitä vaikka langattoman verkon löytämiseen.

qr-koodi tarra

Tilaa kätevästi verkkokaupastamme nopealla toimituksella! Hinta alkaen 0,1 € / kappale.

Lattiatarrat ja asfalttitarrat

tarrat, merkintätarrat, logotarrat verkkokaupastaLuo huomioarvoa kaduilla, ostoskeskuksissa, kävelykaduilla, messuilla jne. Kiinnitys lattiaan, betoniin tai katukivetykseen. Muotoonleikatulla tarralla ohjaat asiakkaat vaikka sisälle liikkeeseesi, mainostat kamppanjaa tai varoitat varastollasi kiitävistä trukeista. Materiaali on kestävää ja sen pinta on luistamaton (antislip). Myös verkkokaupastamme alkaen 9,90 € / kpl.

Lue lisää lattiatarroista

Lattiatarrat Turku

Huomiotarrat

Kun haluat herättää huomion tarvitset huomiotarran. Merkitse tarpeelliset kohteet kuten sähkökaapit, portaikot, uloskäynnit, kaiteet ja portaikot jne. Tarrat laminoidaan kestämään kovaa käsittelyä.

Ajoneuvotarrat

Mainosta yritystäsi auton ikkunassa, kyljessä tai vaikkapa bussin penkissä. Tutustu myös ajoneuvoteippauksiin.

Staattiset tarrat

Liimaton staattinen tarra sopii esimerkiksi kampanjamainontaan tai muuhun lyhytaikaiseen tarkoitukseen. Sen kiinnitys perustuu sähkövaraukseen ja tarra voidaan kiinnittää ja irroittaa helposti useita kertoja. Koska tarrassa ei ole liimaa, siitä ei jää myöskään liimajälkiä. Suosittelemme puhdasta ja kiiltävää kiinnityspintaa.

Lue lisää 100dot-tarrasta

100Dot

Linssitarrat

Linssi, eli kuplatarralla luot helposti tuotteellesi paremman vaikutelman. Sen kolmiulotteinen muoto kiinnittää katsojan huomion. Tarra toimii niin sisällä kuin ulkona ja on kestävä.

Kirjekuorien suljin- ja osoitetarrat

Personoi kirjeet ja paketit yrityksesi suljin- ja postitustarroilla. Näin varmistat, että vastaanottaja tunnistaa heti, keneltä postitus on tullut.

Etiketit

Luo tuotteellesi oma ilme. Tuote-etikettitarran kiinnität paperiin, kartonkiin, lasiin tai muoviin.

Pyydä tarjous tai lisätietoja