fbpx

Tarrat

Painamme kaikenlaiset ja kokoiset tarrat Turussa ja tarvittaessa suunnittelemme tarrat graafisen ilmeesi mukaisesti. Halusitpa merkitä tuotteita tai koristella pakkauksia, löydät meiltä eri kokoiset tarrat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kaikki tarrat voidaan aina leikata haluamaasi muotoon. Meiltä niin suuret kuin pienemmätkin erät. Meiltä myös tarrojen asennus.

Logo- ja merkintätarrat

Merkitse tuotteesi yrityksesi logolla ja yhteystiedoilla. Näin jokainen tietää kenen tuote on kyseessä. Yrityksen logotarroja voit käyttää lähes missä tahansa pinnassa muistuttamassa yrityksestäsi.

Merkintätarrat, ajoneuvotarrat, etiketit, lattiatarrat, tarrat

Tarrat ja merkintätarrat voit tilata myös suoraan verkkokaupastamme.

Huomiotarrat

Kun haluat herättää huomion tarvitset huomiotarran. Merkitse tarpeelliset kohteet kuten sähkökaapit, portaikot, uloskäynnit, kaiteet ja portaikot jne. Tarrat laminoidaan kestämään kovaa käsittelyä.

Ajoneuvotarrat

Mainosta yritystäsi auton ikkunassa, kyljessä tai vaikkapa bussin penkissä. Tutustu myös ajoneuvoteippauksiin.

Staattiset tarrat

Liimaton staattinen tarra sopii esimerkiksi kampanjamainontaan tai muuhun lyhytaikaiseen tarkoitukseen. Sen kiinnitys perustuu sähkövaraukseen ja tarra voidaan kiinnittää ja irroittaa helposti useita kertoja. Koska tarrassa ei ole liimaa, siitä ei jää myöskään liimajälkiä. Suosittelemme puhdasta ja kiiltävää kiinnityspintaa.

Lue lisää 100dot-tarrasta

100Dot

Lattiatarrat ja asfalttitarrat

Luo huomioarvoa kaduilla, ostoskeskuksissa, kävelykaduilla, messuilla jne. Kiinnitys lattiaan, betoniin tai katukivetykseen. Muotoonleikatulla tarralla ohjaat asiakkaat vaikka sisälle liikkeeseesi, mainostat kamppanjaa tai varoitat varastollasi kiitävistä trukeista. Materiaali on kestävää ja sen pinta on luistamaton.

Lattiatarrat Turku

Linssitarrat

Linssi, eli kuplatarralla luot helposti tuotteellesi paremman vaikutelman. Sen kolmiulotteinen muoto kiinnittää katsojan huomion. Tarra toimii niin sisällä kuin ulkona ja on kestävä.

Kirjekuorien suljin- ja osoitetarrat

Personoi kirjeet ja paketit yrityksesi suljin- ja postitustarroilla. Näin varmistat, että vastaanottaja tunnistaa heti, keneltä postitus on tullut.

Etiketit

Luo tuotteellesi oma ilme. Tuote-etikettitarran kiinnität paperiin, kartonkiin, lasiin tai muoviin.

Pyydä tarjous tai lisätietoja