fbpx

Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot

Säästää energiaa

Lämmitys, ilmastointi, kaihtimet ja valaistus voivat vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin kun sähkön ja lämmityksen kustannukset tuntuvat nousevan vuosi vuodelta. Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. Auringonsuojakalvot voivat vähentää auringon lämpökuormaa jopa 77 prosenttia. Siten voidaan vähentää huomattavasti riippuvuutta ilmastoinnista, lämmityksestä, kaihtimista ja valaistuksesta, sekä hallita rakennuksen lämpötilaa entistä tehokkaammin.

Luo mukavamman työympäristön

Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. Auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! Auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön.

Vähentää UV-säteitä

Ultraviolettivalo on suurelta osin syynä värien haalistumiseen ja monien materiaalien kunnon heikkenemiseen. Vaikka mikään ei pysäytä haalistumista kokonaan, parhaat kalvot vähentävät vahingoittavia säteitä jopa 99,9 prosenttia, mikä hidastaa prosessia huomattavasti. Auringonsuojakalvot ovat myös erittäin hyödyllisiä myymälöiden näyteikkunoissa, gallerioissa ja huonekaluliikkeissä, missä ne suojaavat tuotteiden värejä.

Vähentää häikäisyä ja heijastuksia

Valoisassa tilassa tietokonetyö tai näytön katseleminen voi olla turhauttavaa. Auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä. Useissa kalvoissamme vältetään täysin metallien käyttöä, joten kalvo on lähes näkymätön, eikä siinä näy ikäviä sisäisiä tai ulkoisia heijastuksia (jopa 1 % vähemmän heijastusta kuin kalvottomissa ikkunoissa). Kalvot eivät siis vaikuta rakennuksen ulkonäköön tai näkymiin sisältä käsin.

Asennusvideo

Katso Youtubessa Katso videolta kuinka auringonsuojakalvon asennus käy ammattilaiselta.

Kaikki 3M-ikkunakalvot asennettuna

Katso myös:

Lue 3M:n sivuilta auringonsuojakalvoista lisää.

Pyydä tarjous tai lisätietoja