fbpx

Ikkunateippaukset

Suoritamme ikkunoiden teippausta Turun alueella ja teemme myös tarvittaessa suunnittelun. Ikkunoiden teippaus on edullinen tapa markkinoida yritystäsi. Sen hinta per näyttökerta on edullinen verrattuna moniin muihin mainonnan muotoihin. Tyylikäs teippaus tukee muuta markkinointia ja vahvistaa yrityksen brändiä ja houkutelee asiakkaita liikkeeseen ostoksille. Samalla ne toimivat tarvittaessa myös näköesteenä liikehuoneiston sisälle. Asentamamme laadukkaat ikkunateippimateriaalit kestävät auringonvaloa ja pesemistä.

Ikkunoita voidaan hyödyntää myös kampanjoinnissa. Jos kaipaat markkinointiisi lyhyempiaikaista näkyvyyttä, voidaan ikkunat teipata edullisemmalla materiaalilla, joka on myös helpompi poistaa kampanjan loputtua.

Ikkunoihin voidaan teipata valokuvia upeissa väreissä, suuria tai muotoon leikattuja väripintoja. Ehkäpä haluat läpikuultavaa väripintaa. Kaikki on mahdollista ja vain mielikuvitus on rajana.

Ikkunateippauksien lisäksi, ikkunoihin asennetaan usein myös näkösuojakalvot, jotka voidaan myös leikata yrityksen ilmeen mukaiseksi.

Makerspointilta myös 3M-auringonsuojakalvot, -turvakalvot, -suojakalvot ja -energiakalvot.

ikkunateippaus

ikkunateippaus turku

Pyydä tarjous tai lisätietoja