fbpx

Kiinteistö- ja taloyhtiöopasteet

Teemme kiinteistökylttejä, opasteita ja teippauksia taloyhtiölle, kiinteistöille ja toimistorakennuksiin hyvällä palvelulla ja kohtuullisin hinnoin. Tarvittaessa asennamme kyltit ja teipit puolestanne haluamaanne paikkaan ja valitsemme materiaalin käyttökohteeseen sopivaksi.

Olemme toteuttaneet kylttejä ja teippauksia tuhansille kiinteistölle, muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

Jätepisteiden sijainnit

Jätepisteiden sijannin opasteilla opastat jätehuoltoa, henkilökuntaa ja asukkaita oikeaan paikkaan tontilla.

Pysäköintikielto- ja autopaikkakyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupasta

Taloyhtiön tai kiinteistön on hyvä opastaa asukkaita, henkilökuntaa ja vierailijoita pysäköintialueella esimerkiksi varatuista parkkipaikoista, vieraspaikoista, invapaikoista jne. Pysäköintikieltokylteillä ja liikennemerkeillä viestit pysäköintikiellosta ja pidät muun muassa pelastustiet vapaana hälytysajoneuvoille.

Verkkokaupastamme löydät paljon valmiita tilattavia pysäköintiopastuskylttejä ja -kilpiä. Myyntimme auttaa mielellään myös muiden kylttien valinnassa.

Pysäköintikyltit

Kieltokyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupasta
Kieltokylteillä varoitat kävijöitä esimerkiksi lapsista, nurmikon tallommisesta, tupakoinnin ja kaupustelun kieltämisestä jne. Verkkokaupastamme löydät useita kieltokylttejä. Jos valikoimistamme ei löydy sopivaa, myyntimme on mielellään avuksi.

Taloyhtiön kieltokyltit

Opastekyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupastaOpastekylteillä opastat henkilökuntaa, asukkaita ja vierailijoita kiinteistössä ja tontilla. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman opastekylttejä ja myyntimme auttaa tarvittaessa, mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa.

Opastekyltit

Aulojen ja rappukäytävien opastekyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupastaKauttamme saat nimi- ja yritysnimitaulut eri toteutuksilla. Jälkivalaisevat kerrosopasteet (kerrosnumero-opasteet) kertovat missä kerroksessa henkilö on, myös sähkökatkon sattuessa.

Jälkivalaisevat kerrosnumerot

Varoituskyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupasta
Varoituskylteillä varoitetaan esimerkiksi tallentavasta kameravalvonnasta tai pihalla leikkivistä lapsista. Verkkokaupassamme on valmiita varoituskylttejä, jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, myyntimme auttaa!

varoituskyltit

WC-, pukuhuone- ja peseytymistilakyltit

Pysäköintikyltit verkkokaupasta
WC- ja peseytymistilakylteillä opastat henkilöt WC-, puku- ja peseytymistiloihin. Verkkokauppamme valikoimista löydät paljon valmiita WC- ja -peseytymistila opasteita eri materiaaleilla:

Liikennemerkit

Liikennerkit verkkokaupasta
Virallisilla CE-hyväksytyillä liikennemerkeillä sekä lisäkilvillä rajoitat, opastat, kiellät ja ohjaat kävijät oikein alueellasi. Tutustu verkkokauppamme liikennemerkkivalikoimaan.

Talo-, rappu- ja alueopasteet

Talo- ja rappu- ja alueopasteilla opastat esimerkiksi hälytysajoneuvot, taksit ja vieraat oikeaan paikkaan alueella. Huolehdithan myös opasteiden näkymisestä pimeällä!

Tarjoamme alla olevat Leeds-julkisivuvalaisimet valmiiksi teipattuna blockout-teipillä, jolloin valo tulee läpi vain numerosta / kirjaimesta. Tilaa valaisin suoraan verkkokaupasta!

Talo-opaste

Alueopasteella kerrot tontille tulijalle oikeiden talojen ja yritysten sijainnin alueella. Verkkokaupastamme voit tilata valmiin alueopasteen suunniteltuna!

Alueopaste

Jos alueopaste halutaan paikkaan, jossa valaistus on heikko, suosittelemme valaistua alueopastetta.

Valaistu alueopaste

Kokoustilakyltit

Kokoustilakylteillä opastat vieraat ja henkilökunnan oikeaan neuvotteluhuoneeseen. Vaihtoehtoja toteutustavalle on useita ja myyntimme avustaa mielellään oikeanlaisen kyltin tai teippauksen valinnassa.

Poistumistieopasteet

Pysäköintikyltit verkkokaupasta
ISO 7010 -sertifioidut poistumistieopasteet jälkivalaisevana. Myös verkkokaupastamme!

poistumistieopasteet

Paloalan kilvet

Pysäköintikyltit verkkokaupasta
ISO 7010 -sertifioidut paloalan kilvet jälkivalaisevana. Myös verkkokaupastamme!

Paloalan kilvet

Ikkunakalvoitukset

Olemme 3M-ikkunakalvojen valtuutettu asennus- ja myyntiyritys. Kauttamme saat muun muassa näkösuojakalvot, auringonsuojakalvot, energiakalvot ja murtosuojakalvot asennettuna ja takuulla.

Teippaukset ja taulut

Teippauksilla ja tauluilla saadaan luotua ilmettä muun muassa käytäviin, wc-tiloihin, ruokailutiloihin, taukohuoneisiin, kokoushuoneisiin ja odotustiloihin.

Kyltti toimistoon

Kauttamme saat monipuolisesti kaiken kiinteistöön tai taloyhtiöön tarvittavat opastukset, teippaukset ja kyltit, kysy rohkeasti tarjousta!

Pyydä tarjous tai lisätietoja