fbpx

Teippaus

Olemme teipanneet autoja, veneitä, ikkunoita, tiskejä, seiniä ja lukemattomia muita kohteita. Kerro mitä haluat teipata ja me teippaamme. Teippaamme ulko- ja sisätiloissa ja valitsemme sopivat materiaalit käyttökohteen ja tarpeenne mukaisesti.

Autoteippaukset

Autoteippaus on yksi kustannustehokkaimmista tavoista markkinoida. Mitä enemmän yrityksesi ilmeen mukaiseksi teipattu auto liikkuu liikenteessä, sitä enemmän saat huomiota. Autojen teippaukseen käytämme teippimateriaaleja, jotka kestävät eri keliolosuhteet ja pesut. Lue lisää autoteippauksistamme.

Ikkunateippaukset

Ikkunoihin laadukkaasti ja oikealla materiaalilla asennetut teipit tarjoavat pitkäaikaista markkinointia ja opastavat samalla asiakkaat tiloihisi. Ikkunateipit tarjoavat myös tarvittaessa näkösuojaa ja suojaa auringonvalolta. Lue lisää ikkunateippauksestamme.

Tiskien teippaukset

Anna ilmeesi näkyä info- ja myyntitiskeillä! Tiskien teippaus yrityksesi ilmeen mukaiseksi on hieno visuaalinen elementti tiloissasi. Pyydä tarjous tiskin teippauksesta alla olevalla lomakkeella!

Teippaus turku

Seinäteippaukset

Seinien teippaukset ovat hieno sisustuselementti ja se tuo ilmeesi yrityksesi tiloihin. Olemme teipanneet seiniä muun muassa odotustiloihin, kokous- ja neuvotteluhuoneisiin, yrityksen sisäänkäynteihin ja käytävätiloihin. Pyydä tarjous seinän teippauksesta alla olevalla lomakkeella ja suunnitellaan yhdessä teippaukset tiloihinne!

Seinäteippaus Turku

Pyydä tarjous tai lisätietoja teippauksesta