fbpx

Autoteippaus ja veneteippaus

Autoteippaukset

Yrityksen brandin mukaisesti teipattu ajoneuvo on tehokas markkinointikeino. Samalla teippaus suojaa ajoneuvon pintaa esimerkiksi naarmuilta ja kulumiselta.
Yliteippauksella voidaan ajoneuvon ilme tai väri muuttaa kokonaan ilman, että autoa tarvitsee maalata. Auton maalipinta säilyy teipin alla alkuperäisenä. Meiltä myös ikkunatummennukset, jotka pitävät ajoneuvon sisätilat viileämpinä, suojaavat laseja naarmuuntumiselta ja antavat näkösuojaa. Olemme teipanneet ammattitaidolla tuhansia autoja, pakettiautoja, kuorma-autoja ja busseja.

Suunnittelemme tarvittaessa teippauksen ja saat vedoksen ennen teippauksen aloittamista.

Katso video auton teippauksesta

Lataa linja-autoteippauksen takaosan mainosohje

Autoteippaukset Turku

Veneteippaukset

Teippaamme myös veneitä. Yliteippauksella veneen väri voidaan muuttaa haluamaasi värisävyyn kokonaan tai vaikka vain pohjan osalta. Veneisiin voi myös asentaa vesirajan yläpuolelle tulosteteippauksia, jolloin saadaan veneen ulkonäöstä entistäkin uniikimpi. Veneisiin tehtävät tulostusteipit laminoidaan aina, joten ne kestävät jopa liuotinainepesun. Laminointi suojaa myös tulostusteipin värin ja pidentää sen kestoa.

Veneteippaus turku

Vesijetin teippaus

Veneen rekisteritunnustarrat

Traficomin vaatimusten mukaiset veneen rekisteritunnustarrat saat kätevästi tilattua verkkokaupastamme! Tarra toimitetaan siirtokalvoitettuna, jolloin se on helppo asentaa veneeseen. Saatavana myös heijastavana tai kromiteippinä.

Veneen rekisteritarra

Veneen nimitarrat

Veneen nimitarrat saat tilattua nopeasti verkkokaupastamme! Tarra toimitetaan siirtokalvoitettuna, jolloin se on helppo asentaa veneeseen. Saatavana myös heijastavana tai kromiteippinä.

Pyydä tarjous tai lisätietoja