fbpx

Autoteippaukset

Yrityksen brandin mukaisesti teipattu ajoneuvo on tehokas markkinointikeino. Samalla teippaus suojaa ajoneuvon pintaa esimerkiksi naarmuilta ja kulumiselta.
Yliteippauksella voidaan ajoneuvon ilme tai väri muuttaa kokonaan ilman, että autoa tarvitsee maalata. Auton maalipinta säilyy teipin alla alkuperäisenä. Meiltä myös ikkunatummennukset, jotka pitävät ajoneuvon sisätilat viileämpinä, suojaavat laseja naarmuuntumiselta ja antavat näkösuojaa. Olemme teipanneet ammattitaidolla satoja autoja, pakettiautoja, kuorma-autoja ja busseja. Suunnittelemme tarvittaessa teippauksen ja saat vedoksen ennen teippauksen aloittamista.

Katso video auton teippauksesta

Lataa linja-autoteippauksen takaosan mainosohje

taksinteippaus

Veneteippaukset

Teippaamme myös veneitä. Yliteippauksella veneen väri voidaan muuttaa haluamaasi värisävyyn kokonaan tai vaikka vain pohjan osalta. Veneisiin voi myös asentaa vesirajan yläpuolelle tulosteteippauksia, jolloin saadaan veneen ulkonäöstä entistäkin uniikimpi. Veneisiin tehtävät tulostusteipit laminoidaan aina, joten ne kestävät jopa liuotinainepesun. Laminointi suojaa myös tulostusteipin värin ja pidentää sen kestoa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja