fbpx

3M Thinsulate -energiakalvot

Paleltaako kiinteistösi asiakkaita, henkilöstöä tai asukkaita ikkunan vieressä talvisin. Ehkä mietit, että olisi aika vaihtaa ikkunat ja säästää samalla energiakustannuksissa. Malta vielä hetki. Energiakalvojen asennus voi säästää turhalta, hankalalta ja kalliilta ikkunoiden vaihdolta.

3M Thinsulate -energiakalvolla mukavuutta ja säästöä

50 vuotta ikkunakalvoja valmistaneen 3M:n uutuus, Thinsulate-energiakalvo säästää energiaa ja lisää mukavuutta. Jopa 40% kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytyskuormasta johtuu ikkunoista. 3M Thinsulate on ekologinen, vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle. Energiakalvot saavat ihmiset viihtymään tiloissasi.

Lämpö pysyy talvella sisällä – energiakustannuksia keventäen

Energiakalvot auttavat tekemään asuntojen, julkisten rakennusten sekä liike- ja toimitilojen ikkunoista energiataloudellisia, lisäten samalla mukavuutta. Voit säästää merkittävästi energiakustannuksissa sekä remonttikuluissa, kun tilaat meiltä energiakalvot, etkä vaihda turhaan ikkunoita.

Kuuma jää ulos kesällä, samoin UV-säteily

Lämpimillä keleillä 3M Thinsulate vähentää aurinkoenergiasta johtuvaa sisätilojen kuumenemista. Se torjuu peräti 49% auringon kokonaisenergiasta kaksilasisessa ikkunassa. Vähempi jäähdytyksen tarve vähentää kustannuksia, vedon tunnetta ja terveyshaittoja. Kalvo tarjoaa 99.9% UV-suojan, joka terveyshyötyjen ohella vähentää mm. sisustuksen haalistumista.

Säilyttää arvokiinteistöjen ulkoasun

Arvokiinteistöissä ikkunoiden vaihto on kyseenalaista arkkitehtonisista syistä. 3M Thinsulate -energiakalvolla saadaan vanhastakin ikkunasta energiataloudellinen, kauneusarvot säilyttäen. Tämä nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa mukavuutta.

Lisätietoja 3M:n sivuilta

Pyydä tarjous tai lisätietoja