fbpx

REKRY: Yhteyspäällikkö

Oletko sinä seuraava myyntitykkimme? Tule meille loistamaan!

Makerspoint on myyntiorientoitunut ja nopeasti kasvava digipainoalan yritys Turussa ja etsimme uutta maalintekijää tosi tarkoituksella – lättysyöttöjä lapaan tulet saamaan toimivasta markkinoinnistamme ja jatkuvaa tukea sekä sparrausta pelikavereiltasi.

Tehtävänäsi on myydä tuotteitamme ja kehittää asiakassuhteita. Arvostamme painoalan kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä sekä periksiantamattomuutta.

Olemme reilu ja vakavarainen työnantaja, jossa työntekijää kuunnellaan ja arvostetaan. Sinulta toivomme rautaista asennetta ja halua kehittyä urallasi. Nykyaikainen tuotantohallimme sijaitsee Turussa Orikedolla ja työskentelyolosuhteet sekä välineet ovat alan ehdotonta huippua.

Hyvä työporukka ja työilmapiiri ovat meille tärkeitä ja haluamme, että meillä viihdytään ja töihin on aamuisin mukava tulla – myös maanantaisin. Pääset myös osaksi aktiiviseen inside-huumoria sisältävään Whatsapp-rinkimme, joka saa hymyn huulille takuuvarmasti!

Lue tästä yhteyspäällikkö Tompan ajatuksia työstään

Ota ensimmäinen askel ja laita avoin hakemuksesi 14.9. mennessä palkkatoiveineen osoitteeseen: juuso@makerspoint.fi. Lähdetään siitä liikkeelle!