fbpx

3M Thinsulate energiakalvolla mukavuutta ja säästöä

50 vuotta ikkunakalvoja valmistaneen 3M:n uutuus, Thinsulate energiakalvo säästää energiaa ja lisää mukavuutta. Jopa 40% kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytyskuormasta johtuu ikkunoista. 3M Thinsulate on ekologinen, vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle. Energiakalvot saavat ihmiset viihtymään tiloissasi.

- 3M Thinsulate energiakalvon vaikutus lämmönhukkaan on samaa luokkaa kuin kaksi-lasiseen ikkunaan lisättäisi kolmas lasi, tiivistää ikkunakalvo-asiantuntija Hannu Heikkilä, Mobicon.

Lämpö pysyy talvella sisällä - energiakustannuksia keventäen

Energiakalvot auttavat tekemään asuntojen, julkisten rakennusten sekä liike- ja toimitilojen ikkunoista energiataloudellisia, lisäten samalla mukavuutta. Voit säästää merkittävästi energiakustannuksissa sekä remonttikuluissa, kun tilaat meiltä energiakalvot, etkä vaihda turhaan ikkunoita.

Kuuma jää ulos kesällä, samoin UV-säteily

Lämpimillä keleillä 3M Thinsulate vähentää aurinkoenergiasta johtuvaa sisätilojen kuumenemista. Se torjuu peräti 49% auringon kokonaisenergiasta kaksi-lasisessa ikkunassa. Vähempi jäähdytyksen tarve vähentää kustannuksia, vedon tunnetta ja terveyshaittoja. Kalvo tarjoaa 99.9% UV-suojan, joka terveyshyötyjen ohella vähentää mm. sisustuksen haalistumista.

Säilyttää arvokiinteistöjen ulkoasun

Arvokiinteistöissä ikkunoiden vaihto on kyseenalaista arkkitehtonisista syistä. 3M Thinsulate energiakalvolla saadaan vanhastakin ikkunasta energiataloudellinen, kauneusarvot säilyttäen. Tämä nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa mukavuutta.

Kysy ikkunakalvo-asiantuntijan arvioita, olisiko energiakalvot hyvä ratkaisu teidän ikkunoihin ja pyydä meiltä tarjous!

Lisätietoja 3M:n sivuilta