fbpx

Mitä kaikkea voikaan teipata? Asiaa myös sisustusteippauksesta

Sisustusteippaus on trendikästä ja teippauskohteita suunnitellessa vain mielikuvitus on rajana. Olemmekin saaneet teipata viisivuotisen historian aikana mitä erikoisempia kohteita.

Jos puhutaan sisustusteippauksest, joissakin tapauksissa teippaaminen on maalaamista parempi ja edullisempi vaihtoehto. Koska erilaisia teippimateriaaleja, värejä ja pintoja on valtavat määrät, antaa se sisustajalle paljon mahdollisuuksia. Löytyy mustaa, valkoista, kultaa, hopeaa, tiiltä, puujäljitelmää, blingblingiä ja vaikka mitä. Alla esimerkiksi oma keittiömme, joka teipattiin jääkaappia myöden mustalla mattateipillä ja kivan näköistä tuli!

teippaus turku

sisustusteippaus

 

Kaikki valkoiset pinnat teipattiin mustalla jääkaappia ja astianpesukonetta myöden.

Kuvatapetilla saadaan haluttu kuvio tai vaikka oma lomakuva tuomaan yksilöllistä ilmettä huoneeseen:

kuvatapetti kuvatapetti

Akryylilla ja teipillä saadaan taas todella näyttävää aikaiseksi! Tässä esimerkkinä suihkun takana oleva saaristolaismaisema:

akryyliseinä

Tässä rappusten yläpuolelle asennettu teipattu akryylilevy ja taustalle asennetut led-lamput:

teipattu akryyli

Entäpä sitten lattian teippaaminen? Alla showroomimme epoksilattia, jonka alla on teipistä valmistettu Turun pohjakartta:

epoksilattia

Niinkuin sanottua, vain mielikuvitus on rajana. Myyntimme on mieluusti antamassa tarjousta ja keskustelemassa eri teippaus- ja materiaalivaihtoehdoista. Olet myös tervetullut tutustumaan showroomiimme ja hakemaan inspiraatiota.

Pyydä tarjous tai lisätietoja