fbpx

Onko ikkunan ääressä kesällä kuuma?

Ikkunoista tulevan kuumuuden tehokas jäähdytys aiheuttaa usein vedontunnetta ja vilua kesälläkin. 3M Prestige -auringonsuojakalvo heijastaa tehokkaasti ja huomaamattomasti auringonsäteilyn pois jo ikkunan ulkopinnasta. Näin se auttaa pitämään sisätilat viileinä ja vähentää ilmastoinnin kustannuksia ja haittoja.

Prestige-auringonsuojakalvo kohentaa tuottavuutta myös vähentämällä auringon häikäisyä tietokoneiden ja puhelinten näyttöjä katsottaessa. Samalla se suodattaa yli 99% UV-säteilystä ja estää siitä aiheutuvia terveyshaittoja sekä tuotteiden ja sisustuksen haalistumista.

Lue miksi energianeuvoja suosittelee auringonsuojakalvojen asennusta ennen jäähdytyksen lisäämistä: http://ikkunakalvot3m.fi/3m-ikkunakalvot-ja-ilmalampopumppu-jarkeva-yhdistelma-jaahdytykseen/

Miksi juuri nyt on oikea aika toimia?

Jotta saat kesäksi ikkunoihisi aurinkosuojakalvot, on sinun toimittava pian. Kevään ja kesän asennusajat varataan jo nyt. Asennusaikoja on rajoitetusti. Varmista aikasi nopeasti, ettei asennus siirry vuodella.

Jos kylmyys on ongelmana, asennuta ikkunoihisi vetoa poistavat energiakalvot vielä talven aikana.

Kysy lisää 3M-ikkunakalvoasiantuntijalta tai suoraan meiltä, olemme valtuutettu 3M-asennusliike (myynti@makerspoint.fi tai 010 323 7060).

Tehdään tiloistasi viihtyisät!