fbpx

Ruoka kotiin tai työpaikalle – palvelu pelaa!

Yliteippasimme ruokakotiin.fi -pakettiauton marraskuussa 2018 ja sen jälkeen mittariin on ehtinyt kertymään mukavasti kilometrejä. Ruoan verkkokauppa kasvaa voimakkaasti Suomessa ja yhä useampi säästää aikaa ja hermoja tilaamalla ruoat ja elintarvikkeet kätevästi verkkokaupasta töihin tai kotiin toimitettuna. Yksi uusista ruoan verkkokaupan tarjoajista on neljän K-Marketin -kauppiaat Marco ja Oili Ihalainen.

”Meille on tärkeää, että ruokakotiin.fi brandimme näkyy katukuvassa. Uusi upeasti teipattu automme onkin saanut paljon positiivista huomiota katukuvassa, mikä näkyy jatkuvasti kasvavana asiakasvirtana verkkokaupassamme”, kertoo K-Market Kerttulin, Vartiovuoren, Herkkulinnan ja Ruokatorin kauppias Marco Ihalainen.

”Yhteistyö Marcon ja Oilin kanssa on toiminut sujuvasti ja oli hyvin hedelmällistä olla yhteistyössä jo suunnitteluvaihessa olla toteuttamassa asiakkaalle mieluisaa lopputulosta”, kommentoi asiakkuudesta vastaava Walter Bertoft.

Toivotamme Makerspointissa ruokakotiin.fi -palvelulle ja pakettiautolle paljon kilometrejä! Teippimateriaalit on valittu sään kestäviksi, joten yliteippauksesta asiakas sai pitkäaikaisen näkyvyyden katukuvassa.