fbpx

Suunnittelun ja toteutuksen sujuvaa yhteistyötä

Makerspoint toteutti Suunnittelutoimisto Tuhdin ikkunateippaukset Logomolla sijaitsevaan toimistoon. Näkyvät teippaukset ehtivät juuri sopivasti toimiston tupaantuliaisiin.

– Saimme erittäin näyttävät ikkunateippaukset joustavasti ja nopealla aikataululla. Tompan kanssa on ilo tehdä yhteistyötä, koska kommunikointi ja ohjeet olivat selkeitä, sekä toiminta ripeää sekä laadukasta. Olemme tyytyväisiä, toteaa Henrika Laurila Suunnittelutoimisto Tuhdilta.

Molemminpuolinen asiantuntijuus mahdollisti projektin vaivattoman etenemisen.

– Suunnittelutoimisto Tuhtin kanssa asiointi oli vaivatonta. Asentaminen oli helppoa koska aineistot olivat heti käyttövalmiit tuotantoomme. Aurinkoinen Henrika on asiakaspalvelun helmi. Henrika osaa neuvoa ja kertoa oikeat ratkaisut tulokselliseen tuhdisti parempaan mainontaan, kehuu Tomi Perjus Makerspointilta.

Kevät, kesä ja syksy ovat parasta aikaa ikkunateippausten asentamiseen, sillä plussakelit varmistavat teippien pysyvyyden ikkunoissa. Sisätiloihin, kuten Logomolle, asennus onnistuu luonnollisesti myös kovien pakkasten aikaan talvella.

Teippauksista lisätietoa antaa Tomi Perjus,
045 605 1007, tomi.perjus@makerspoint.fi. Tilaa omasi!