fbpx

Teippaukset - edullisin tapa markkinoida?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että teippaus on varmasti edullisimpia tapoja rakentaa brändiä ja markkinoida? Teippaus, olipa kysessä sitten autoon tehtävä logoteippaus, ikkunateippaus tai teipattu seinä yrityksen sisäänkäyntiin, kulut suhteessa näkyvyyteen ja pitkäaikaisuuteen ovat todella pienet.

Autojen logoteippaukset

Oman yrityksen logon ja ydinviestin teippaaminen auton kylkeen ja perään maksaa muutamia satasia. Kun teippauksessa käytetään kestäviä teippimateriaaleja ja auton pesussa noudatetaan järkivalintoja, säilyy teippaus hyvänä jopa 10 vuotta.

Laskelma: Näkyvyys tietysti riippuu paljon siitä miten paljon autolla liikenteessä ajaa, mutta jos esimerkiksi 300 euron teippaus lasketaan kuukautta kohden, on kustannus 10 vuoden aikana vain 2,5 euroa. Siis kuukaudessa!

turku paku

Asiakkaamme Turkupaku.fi -auto teipattuna.

Lue lisää autoteippauksista ja pyydä tarjous

Ikkunateippaukset

Mitä vilkkaamman kadun varrella liiketilasi tai toimistosi sijaitsee, sitä enemmän ikkunateippaukset saavat huomiota. Ruuhkaisen kadun varrella varmasti jokaisessa liiketilassa on teippaukset, joten suosittelemme miettimään, miten yrityksesi erottuu edukseen näkyvyyspisteitä jaettassa. Tarvittaessa apuna mietinnässä on suunnittelupalvelumme, jonka avulla saadaan tehtyä sekä näyttävä että erottuva kokonaisuus, joka myös tarvittaessa antaa näkösuojaa sisätiloihin. Kerro selkeästi mitä teet, milloin teet, kuka olet ja lisää jokin katseen vangitseva elementti teippaukseen.

Teippausta voidaan täydentää erilaisilla näkösuoja- ja muilla ikkunakalvoilla, jolloin esimerkiksi auringonpaiste ei pääse lämmittämään tiloja. Murtosuojakalvot taas muodostavat ikkunaan "läpinäkyvät" kalterit, jolloin myös ehkäiset murtoja.

Laskelma: Ikkunateippausten hinnoittelu on hyvin tapauskohtaista ja siihen vaikuttavat mahdolliseen suunnitteluun käytetty aika, teippivalinnat, ikkunan koko, asennuskorkeus sekä tietysti asennusaika. Myyntimme on mielellään apuna jo alusta alkaen oikeanlaisten materiaalien ja tarkoitukseen sopivan sekä erottuvan teippauksen suunnittelussa. Jos hinta on esimerkiksi 500 euroa ja teippaus pidetään ikkunoissa 10 vuotta, tulee kuukautta kohden hinnaksi: 4,2 euroa.

Lue lisää ikkunateippauksista ja pyydä tarjous!