fbpx

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Yrityksille ja kuluttajille

Yritys-toimitusehdot

Näitä toimitus- ja myyntiehtoja sovelletaan Makerspointin (”Yritys”) ja Asiakkaan (”Asiakas”) välisessä kaupankäynnissä. Kuluttajille sovelletaan lisäksi tämän toimitusehdon alapuolella olevia kuluttajatoimitusehtoja. Sopimus astuu voimaan Asiakkaan tilattua palvelun tai tuotteen ja maksettua tilauksen, poisluettuna laskutusasiakkaat, jolloin tilaus astuu voimaan Asiakkaan hyväksyttyä tilauksen. Yritys pidättää oikeuden olla hyväksymättä asiakasta laskutusasiakkaaksi.

Hinnat

Hinnoittelussa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia hinnoitteluperusteita.

Tekijänoikeudet

Asiakas vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet painettaviin ja tulostettaviin aineistoihin liittyen ja vastaa kaikista suorista ja epäsuorista vahingoista ja vaatimuksista, jotka aiheutuvat oikeudettomasta jäljentämisestä tai muusta käsittelystä.

Toimitustapa

Tulosteiden, painotuotteiden ja muiden aineistojen lähetys tapahtuu tilaajan toivomalla tavalla ja kustannuksella. Lähettiä käytettäessä veloitetaan kuljetuspalveluista kulloinkin voimassa olevat kulut. Postia tai vastaavia kuljetusmuotoja käytettäessä on Yrityksellä oikeus veloittaa aiheutuneet kokonaiskustannukset.

Sähköisesti tiedostoja siirettäessä veloitetaan tiedoston lähetys-, vastaanotto- ja tallennuskulut.

Yrityksen vastuut ja velvollisuudet

Yritys suorittaa tulostamisen, painamisen, ja muun palvelun alalla yleisesti hyväksyttyjen laatuvaatimusten ja toimitusaikojen puitteissa. Materiaalien suhteen Yrityksen vastuu rajoittuu materiaali- ja laitetoimittajien antamiin takuisiin. Vastuu virheistä rajoittuu työn uudelleen tekemiseen veloituksetta ilman muita korvausvelvoitteita. Yritys noudattaa mahdollisuuksien mukaan sovittuja toimitusaikoja, mutta Yritys ei vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka aiheutuvat toimitusten viivästymisestä. Mikäli alkuperäisaineistot tai muut dokumentit katoavat tai vaurioituvat Yrityksen suorittaman työn, kuljetuksen tai säilytyksen aikana, Yritys vastaa vahingosta enintään Yrityksen vahinkovakuutusten puitteissa.

Yritys ei vastaa jälkeenpäin ulkoisten vaikutusten kuten kosteuden, valon ja sään tms. vuoksi aiheutuneista muutoksista tuotteeseen. Yritys ei vastaa postissa tai muissa vastaavissa kuljetusmuodoissa tapahtuvien lähetysten vahingoittumisesta tai katoamisesta. Toimitusehto on EXW Turku. Kun työ on sovittu noudettavaksi toimipisteestä, ei Yrityksellä ole velvollisuutta tarkistaa erikseen henkilön nouto-oikeutta.

Yritys ei vastaa sähköisten aineistojen tiedonsiirto-, ohjelmisto- tai laitteistoeroavaisuuksista johtuvista virheistä.

Yrityksen vastuu rajoittuu aina enintään summaan, joka vastaa Asiakkaan palvelusta tai tuotteesta maksamaa summaa kyseisen tilauksen osalta, kuitenkin enintään 1000 euroa. Yritys ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasta vahingosta.

Valitukset, tuotepalautukset ja maksun palauttaminen yritysten välisessä kaupassa

Mikäli tuote on viallinen tai vioittunut, on Asiakkaan oltava yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa(at)makerspoint.fi korvaavan tuotteen saamiseksi. Viallinen tai vioittunut tuote ei oikeuta maksun palauttamiseen. Valituksia, joita ei ole tehty yritykselle neljän (4) vuorokauden kuluessa toimituksesta tai vahinkohetkestä, ei huomioida.

Kuluttajille tuotepalautuksissa ja maksun palauttamisessa noudatetaan alapuolella määriteltyjä kuluttajatoimitusehtoja.

Maksuehdot

Tilauksista, jotka tehdään kolmannen osapuolen laskuun, vastaa tilauksen antaja omavastuullisesti, ellei yritys ole tehnyt kirjallista sopimusta ko. kolmannen osapuolen kanssa.

Laskut erääntyvät maksettaviksi laskussa ilmenevän maksuehdon ja määrän mukaisesti. Myydyt ja luovutetut tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Tuomioistuin

Kaikki tilauksesta ja yrityksen toimituksesta johtuvat Ristiriitaisuudet ratkaistaan Yrityksen kotipaikan käräjäoikeudessa mikäli sovitteluratkaisuun ei päästä.

Kuluttajatoimitusehdot Makerspoint-verkkokauppa

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen tietosuojaselosteemme (https://makerspoint.fi/wp-content/uploads/tietosuojaseloste.pdf) mukaisesti.

Toimitusehdot:

1. Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Toimitusajan suhteen pyrimme maksimissaan kolmen arkipäivän toimitusaikaan.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Makerspoint -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse verkkokauppa(at)makerspoint.fi.

4. Makerspoint Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Makerspoint Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä posti- ja tavaraliikenteessä tai muusta vastaavasta Makerspoint-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 1 – 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

– Nouto Makerspointin toimipisteestä osoitteesta Ravunrinkatu 41, 20380 TURKU

-Toimitus alkaen 8,90 euroa. Lopullinen toimitusmaksu määräytyy tuotteen mittojen ja/tai painon mukaan ja se ilmoitetaan ostoskorissa.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Matkahuollon tai asiamiehen pakettipisteestä.

3. Maksutavat

Paytrail -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat verkkopankit, luottokortit ja mobiilimaksuvaihtoehdot – kaikki yhtä turvallisia!

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

4. Palautusoikeus, tuotevaihdot ja maksun palauttaminen

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, poisluettuna tuotteet, jotka ovat luonteeltaan sellaisia, joita Yritys ei voi edelleenmyynnissä hyödyntää esimerkiksi omasta kuvasta tai muuten räätälöidysti teetetyt painotuotteet. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@makerspoint.fi. Noutamatta jätetty paketti EI ole hyväksyttävä palautuskeino ellei asiasta ole erikseen sovittu. Perimme ehtoja rikkovasta palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen). Mikäli haluat palautuksen tilille, muista ilmoittaa tilinumero.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: verkkokauppa(at)makerspoint.fi.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokauppa@makerspoint.fi. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Makerspoint pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. Paketin noutamatta jättäminen postista ei ole tilauksen peruutus.

7. Yhteystiedot

Makerspoint Oy (2653207-2)
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku
puh. 0103207060
sähköposti: verkkokauppa(at)makerspoint.fi