fbpx

Ajankohtaista

Ilmastoteosta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi Turusta voi tilata hiilijalanjälkihyvitettyjä painotöitä

Yritykset kiinnittävät yhä enemmän huomiota mainos- ja toimistomateriaalien painatusten ympäristöystävällisyyteen. Tähän saakka ympäristöä on pyritty säästämään pääasiassa paperivalinnan ja painosmäärien kautta.

Lue lisää

Hygieniaohjeistus – parhaat käytännöt suojautua tartunnoilta

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, on tärkeätä panostaa kunnolliseen hygieniaohjeistukseen.  Lue lisää suosituksistamme!

Lue lisää

Huolehdi käsihygieniasta tarra muistuttamaan tärkeästä asiasta

Hyvä käsihygienia on THL:n mukaan paras yksittäinen keino ehkäistä mikrobitartuntoja. Parhaiten muistutat käsihygienian tarpeellisuudesta sitä varten suunnitelulla tarralla.

Lue lisää

Teippaus – edullisin tapa markkinoida? Sisältää laskelmat!

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että teippaus on varmasti edullisimpia tapoja rakentaa brändiä ja markkinoida? Teippaus, olipa kysessä sitten autoon tehtävä logoteippaus, ikkunateippaus tai teipattu kyltti firman pihaan, kulut suhteessa näkyvyyteen ja pitkäaikaisuuteen ovat todella pienet.

Lue lisää

Turvakalvo – kuin läpinäkyvä kalteri

3M -turvakalvo on ikkunassa kuin läpinäkyvä kalteri! Noin 15 minuuttia kestää murtautuminen kirveellä läpi ja silti se on lähes huomaamaton! Pienellä tarralla voidaan toki kertoa murtautujalle, että ikkunaan on asennettu turvakalvo.

Lue lisää