fbpx

Ajankohtaista

Huolehdi käsihygieniasta tarra muistuttamaan tärkeästä asiasta

Hyvä käsihygienia on THL:n mukaan paras yksittäinen keino ehkäistä mikrobitartuntoja. Parhaiten muistutat käsihygienian tarpeellisuudesta sitä varten suunnitelulla tarralla.

Lue lisää

Teippaus – edullisin tapa markkinoida? Sisältää laskelmat!

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että teippaus on varmasti edullisimpia tapoja rakentaa brändiä ja markkinoida? Teippaus, olipa kysessä sitten autoon tehtävä logoteippaus, ikkunateippaus tai teipattu kyltti firman pihaan, kulut suhteessa näkyvyyteen ja pitkäaikaisuuteen ovat todella pienet.

Lue lisää

Turvakalvo – kuin läpinäkyvä kalteri

3M -turvakalvo on ikkunassa kuin läpinäkyvä kalteri! Noin 15 minuuttia kestää murtautuminen kirveellä läpi ja silti se on lähes huomaamaton! Pienellä tarralla voidaan toki kertoa murtautujalle, että ikkunaan on asennettu turvakalvo.

Lue lisää

Mitä kaikkea voikaan teipata? Asiaa myös sisustusteippauksesta

Sisustusteippaus on trendikästä ja teippauskohteita suunnitellessa vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää

Hyvän asian bränditeko

Koulut ovat taas alkaneet ja kadut täyttyvät pienistä reppuselkäisistä kulkijoista. Mainostoimisto Powerpanda ja painotalo Makerspoint toteuttivat yhteistyössä #jarruta -kampanjan, jossa yli 100 kylttiä kiinnitettiin turkulaisten alakoulujen lähistöille ja tien ylityspaikoille ennen koulujen alkamista.

Lue lisää